Μπάρες με μέλι Ανθέων Χελμός
Οι μπάρες δημητριακών αποτελούν εξαιρετική επιλογή για σνακ καθώς περιλαμβάνουν υγιεινά συστατικά και αποτελούν μια θρεπτική επιλογή! Το μέλι Ανθεών έχει υψηλή θρεπτική αξία, αυτό οφείλετε στο αριθμό διαφορετικών ουσιών που υπάρχουν στη σύστασή του.
??Υλικά
240γρ. νιφάδες βρώμης
100γρ. cranberries
100γρ. σταφίδες ξανθές / μαύρες
70γρ. φουντούκια τριμμένα
30γρ. καρύδια τριμμένα
340γρ. μέλι
160γρ. βούτυρο
Κανέλα
??Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης, τα cranberries, τα φουντούκια, τα καρύδια, την κανέλα και τις σταφίδες.
Ζεσταίνουμε το μέλι, να μαλακώσει, λιώνουμε το βούτυρο και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Τοποθετούμε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα ταψάκι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και το ισιώνουμε με ένα κουτάλι, ώστε να είναι
ομοιόμορφα κατανεμημένο.
Ψήνουμε για περίπου 30’.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και
σερβίρουμε.
Tip: Μπορείτε να πασπαλίσετε με νιφάδες σοκολάτας πριν το ψήσιμο.
Cereal bars are a great choice for snacks as they contain healthy ingredients and are a nutritious choice! Multifloral honey has a high nutritional value, this is due to the number of different substances present in its composition.
??Materials
240gr. oat flakes
100gr. cranberries
100gr. raisins blonde / black
70gr. grated hazelnuts
30gr. grated walnuts
340gr. honey
160gr. butter
Cinnamon
??Implementation
In a large bowl place the oat flakes, cranberries, hazelnuts, walnuts, cinnamon and raisins.
Heat the honey, to soften, melt the butter and pour them into the bowl with the remaining ingredients.
Mix well with a spoon. Place a piece of oil paste in a pan. Preheat the oven to 170 degrees on the heating elements.
Pour the mixture into the pan and flatten it with a spoon, so that it is evenly distributed.
Bake for about 30 ‘.Remove the pan from the oven and let it cool, cut into pieces and serve.
Tip: You can sprinkle with chocolate flakes before baking
Sorry, the comment form is closed at this time.