Η οικογένεια Σούκα για περισσότερο από μισό αιώνα παράγει μέλι.
Πρώτος ο παππούς Νικόλαος, άνθρωπος της φύσης, αγάπησε τις μέλισσες και ξεκίνησε τα πρώτα του μελίσσια στο βουνό της καρδιάς του, το Χελμό.
Την ίδια αγάπη μετέδωσε και στο γιο του Γιώργο, ιδρυτή της “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΧΕΛΜΟΣ” στους Άνω Λούσους Καλαβρύτων.
Σήμερα τα τέσσερα παιδιά του ενωμένα με τους άρρηκτους δεσμούς μιας κυψέλης, με αγάπη και τεχνογνωσία, συνεχίζουν την παράδοση και παράγουν 15 διαφορετικές ποικιλίες μελιού όπως: Θυμαρίσιο, Ελάτης, Ελάτης Βανίλια, Ανθών, Πεύκο, Βελανιδιά, Κουμαριά, Ρείκι, Πορτοκαλιάς, Πολυκομπο, Ακακίας, Καστανιάς, Ευκάλυπτου, Χαρουπιάς, Πευκοθύμαρο, βιολογικό μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, παράγωγα μελιού, παστέλια και κεραλοιφή